З погляду випускниці 2012 року

Вітаю!

Моя школа святкує 55-ти річчя! Вау, в це важко повірити, хоч в цьому і немає нічого дивного. Я та вся моя паралель закінчили тут 11 класів - тобто провели 11 цікавих та пізнавальних років. Увесь цей час ми розвивалися, виросли та стали саме тими, ким ми є зараз. А таких, як ми, випускників було і перед нами, і до нас ще дуже багато.

Окрім того, що хочеться привітати школу з таким важливим ювілеєм, та виразити  їй величезну подяку. Подяку за те, що крім математики та історії, нас вчили ще й тому, як жити в сучасному суспільстві. Школа - це не просто те місце, де людина вчить базові знання з теоретичних предметів, школа - це те місце, яке визначає, хто ми є насправді. Ми стаємо цілісними саме за 11 років проведених у школі. Ми робимо перші помилки та вчимося на них ,саме у шкільний період. Ми пізнаємо світ в шкільні роки, вибираємо захоплення та друзів в шкільні роки, робимо перші кроки до сповнення мрій, ким ми хочемо бути в майбутньому. Саме тому, варто подякувати нашій школі за те, що вона ось уже 55 років є сприятливим середовищем для дітей, для їхнього росту та розвитку. 

Залишається лише побажати школі та всьому її персоналу подальшого розвитку в  геометричній прогресії. Нехай і теперішні, і майбутні покоління учнів знайдуть в ній прихисток для себе та своїх талантів та вмінь. Керівництву та вчителям бажаю великого терпіння та наснаги у вихованні та навчання дітей (як колишня учениця, знаю, як з нами, інколи,  не просто).  Бажаю знайти той напрямок у науці та вихованні дітей, який приведе вас до того, що ви будете найкращою школою міста. Бажаю вам чемних першокласників та повністю сформованих випускників. Бажаю вам завжди мати можливість втілювати найкреативніші задуми в реальність. Бажаю відсвяткувати ще не один такий же ж ювілей. Бажаю, щоб усі ваші учні згадували вас з теплом та посмішкою на устах.

З любов'ю та від щирого серця,

випускниця 2012 

Терендій Катерина