З днем народження!

Це дві п'ятірки за роботу творчому, креативному, доброчесному педагогічному колективу. Він справиться з будь-якими проектами, інтернет-платформами, комунікацією з батьківською громадою. Так, це все дається непросто. Часто доводиться за гаряче й студене хапати. Але наші вчителі переборюють все!

Хтось навіть може кепкувати, що праця працівників школи радше сізіфова, але це не так! Кожного року випускається безліч талановитих учнів. Кожен з них має свої спогади про шкільні роки чи веселі, чи сумні. Але в усіх є свій бодай один улюблений вчитель, уроки якого пронесуть крізь життя. І, звісно, не забудеться чітка організація шкільного життя; смачна, домашня їжа у столовій; кришталево чисті приміщення і надійна охорона.

Так нехай і далі крутиться це колесо освіти плавно, натхненно і безупинно. 55 років - це солідна дата, але сотня краща, чи не так? Бажаю, щоб наша школа і надалі залишалася такою прогресивною, шкільний колектив був задоволений умовами праці. Бажаю, щоб діти далі здобували тут немалий багаж різноманітних цікавих, а головне потрібних, знань!

Допис підготувала Труш Людмила Володимирівна