Нашій школі – 55

Майже 25 років працюю в школі 77. З перших днів, коли тільки придивлялася до колективу, відчула згуртованість, доброзичливе ставлення один до одного. Мені зразу захотілося стати частинкою цієї великої команди, оскільки найбільше, що ціную в будь-якому колективі, - це атмосфера довіри. А вона в нашій школі проявляється в усьому: у розумінні труднощів та проблем кожного, у підтримці цікавих проектів, у бажанні зростати професійно. І це дає нам свободу: замість того, щоб витрачати час на подолання проблем, пов’язаних з якимось негативізмом у стосунках, можемо зосередитись на можливостях і ділитися своїми знаннями та вміннями з дітьми.

Ціную наш колектив за те, що завжди йду на роботу з хорошим настроєм, з великими планами на щодень. Знаю, що тут завжди зрозуміють, справедливо, якщо треба, оцінять і ніколи не передадуть свого песимізму (а як же без нього!) іншим.

Звичайно, у школі створено всі умови для результативної праці. І відремонтовані приміщення, і комп’ютери в кожному класі, і курси для підвищення кваліфікації – усе це в нас на високому, вважаю, рівні. Але, як на мене, без здорової, доброзичливої атмосфери, підтримки, розуміння, що панують у колективі, робота не приносила б такого задоволення. І діти, звісно, це обов’язково відчули б!

Попко Ольга Володимирівна