Економіка в 77 школі

 В нашій школі предмети економічного циклу викладаються з 90-х років.

Серед яких: 

- економіка ( 5-11кл.)

- економіка для наймолодших (1- 4 кл.)

- маркетинг 

- менеджмент

- ділова активність

- основи підприємництва

- фінанси та кредит

- основи податкових знань

- основи споживчих знань

- фінансова грамотність

- соціальне шкільне підприємництво

Дані курси викладали: Гнус П.М., Прокопишин О.В., Казаніна Н.Ю., Мисенко В.А., Кузьменко Н.Я., Гаврилюк О.О., Горішна М.О.

Вчителі нашої школи є авторами та співавторами ряду навчальних посібників: Гнус П. М. «Основи податкового законодавства», «Ділова активність», Мисенко В. А. «Психологія підприємницької діяльності», Горішна М. О. «Майстерня підприємництва».

Ми активно співпрацюємо з навчальними програмами економічного спрямування: «Джуніор Евчівмент», НРЕО з США, «Ділова активність», «Соціальне шкільне підприємництво». 

Ми не змінюємо наші традиції. Підсумком вивчення економічних дисциплін, є написання та презентація бізнес-планів учнями 11 класів.

Учні цікавляться економікою не тільки на уроках, а й в позаурочний час: участь в економічних конкурсах, екскурсіях, конференціях, олімпіадах тощо.

Участь у конкурсах, які організовують МАН, Інститут Банківської справи.

Наша школа активно співпрацює з Львівською політехнікою. Так, ми приймали участь у Другій Міжнародній науково практичній конференції молодих учених: «Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств. Проблеми і перспективи». (Попович М. Боруцька О., Мороз А., Загайський Н.). Пробували себе у ролі студентів Львівської політехніки. В гості до нас завітала викладач Львівської політехніки п. Алла Ясінська.

Неодноразово учні нашої школи займали призові місця в третьому та були учасниками четвертого етапу Всеукраїнської олімпіади з економіки, ставали переможцями інтернет олімпіад з економіки. (Коваль В., Теплінський С., Рогівська І., Вишневська Т., Нагайло М., Хомяк С. …)

Сьогодні, ми разом з підтримкою адміністрації школи активно впроваджуємо курс: «Соціальне шкільне підприємництво».

Багато випускників нашої школи продовжили навчання по економічному профілю.

               
Допис підготувала Горішна Марта Олександрівна