Пізнаваймо світ разом

Школа – це місце, де діти не тільки здобувають знання, а й збагачуються духовно, вчаться бачити красу навколишнього світу, сповнюються гордістю за рідний край і свій народ. Важливим є те, що допомагають їм у цьому педагоги у тісній співпраці з батьками.

Як приємно, коли напередодні Різдва учні радісно виконують колядку, вивчену з учителем, і мають змогу усім дружним класним колективом сісти за святковий стіл і скуштувати смачну кутю, запашні пампушки, приготовані вмілими маминими руками.

А скільки захопливих і незабутніх екскурсій проведено разом! Так, ми разом з дітьми і батьками підіймалися на Ратушу і оглядали наше місто з висоти пташиного польоту, разом спускалися у таємниче підземелля старого міста і, затамувавши подих, слухали дивовижні легенди древнього Львова. Вражені були і батьки, і діти.

Разом мандруємо ми і живописною Львівщиною. Крехівський монастир, замки «Золота підкова», мальовничі Карпати… Як чудово разом вдихати пахощі карпатських трав, разом піднятися на гору Захар Беркут і насолоджуватися дивовижною красою рідного краю!

І хто, як не вчитель і батьки, допоможе дітям приготувати смачну вечерю після виснажливої, але такої цікавої прогулянки гірськими стежками? І ніякий дощ не зможе злякати юних мандрівників, коли поруч - надійні наставники і помічники!

  
 
  
 
Попереду в нас ще багато незвіданих доріг. Пізнаємо світ разом!

Допис підготувала Гайова Віра Федорівна